Ondersteuning met keukens in de nieuwbouwprojecten in Drenthe

NIEUW HUIS, BETEKENT OOK NIEUWE INRICHTING VAN UW WONING

Een nieuw huis, en een nieuwe inrichting. Wanneer mensen zich in schrijven voor een nieuwbouwproject en dan de kans krijgen om hun droomhuis te bouwen. Dan is het natuurlijk erg belangrijk dat de inrichting van het huis ook in uw smaak en stijl in te richten. Wij willen u helpen met een nieuwe keuken, misschien wel het lastigste ding van een nieuwe woning. In een woning met de nieuwste inrichting stijlen staan de keukens vaak centraal in de woning. Hierdoor ligt de focus op uw droomkeuken nog hoger, bij onze adviseurs bent u aan het juiste adres. Bij Borghuis staat de showroom bomvol met fantastische keukens, de nieuwste stijlen met de nieuwste materialen. Maar er wordt ook gekeken naar de nieuwste ontwikkelingen in het keukenapparatuur. Borghuis Keukens in Klazienaveen biedt diverse opstellingen voor alle woningen in de showroom.

BELANGRIJKE VRAGEN VOOR UW NIEUWE KEUKEN?

Bent u op zoek naar een moderne hoekopstelling of kookeiland midden in uw keuken, een strakke witte keuken of juist een donkere rustieke keuken? Borghuis Keukens heeft het allemaal. Door de mooie indeling van de woning zijn er veel mogelijkheden voor de indeling van de keuken. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u inspireren en adviseren door een van onze adviseurs.

DE KEUKENS IN NIEUWBOUWPROJECTEN IN DRENTHE

In Drenthe hebben we bij Borghuis al een grote hoeveelheid aan nieuwbouwwoningen voorzien van mooie keukens. In verschillende projecten met verschillende stijlen keukens. Vooral in de omgeving van Emmen plaatsen we heel veel keukens voor tevreden klanten. Hierdoor weten we wat klanten willen en hoe de keukens een woning kunnen aanvullen, door deze kennis en ervaring kunnen we u helpen met al uw wensen en behoeftes. De nieuwbouwprojecten zijn net als andere keukens hele mooie uitdagingen voor onze adviseurs om een fantastisch eindresultaat neer te zetten.

EXTRA SERVICE WAT JE ALLEEN KRIJGT BIJ BORGHUIS

Wij zijn betrokken bij jou project en geven advies op maat om samen je droomkeuken te realiseren. Wij stoppen niet bij de verkoop van onze keukens. Nee, dan begint het pas. De montage van onze keukens wordt door onze eigen monteurs gedaan. Iedere dag werken zij aan onze keukens, voor een perfect eindresultaat. Wij monteren jullie keuken perfect en je kan koken zodra onze monteur zijn bus in stapt.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK OVER UW NIEUWE KEUKEN IN EMMEN