Nieuwe keuken in Borger

De keuken als middenpunt van jouw huis!

Een nieuwe keuken in Borger moet dé centrale plek in jouw huis worden. Bij Borghuis staat kwaliteit altijd voorop en zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van jouw droomkeuken. Een keuken is tegenwoordig echt het middenpunt van jouw huis. Het is namelijk niet alleen meer een plek waar jij je eten bereid, maar steeds meer keukens worden ook als leefruimte gebruikt. Sluit dus jouw nieuwe keuken in Borger niet af van de rest van jouw huis, maar zorg voor verbinding. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat jouw keuken ook functioneel is. Borghuis helpt jou graag verder met het optimaal benutten van alle ruimte!

Elke keuken is anders

Geen keuken is hetzelfde bij Borghuis, daarom kunnen wij iedereen helpen met de perfecte keuken. Zo maken wij samen jouw nieuwe keuken in Borger uniek. Dat wil jij toch ook? Natuurlijk is het spannend om een nieuwe keuken te laten plaatsen, want waar moet je beginnen? De stijl van jouw keuken is heel erg belangrijk, daarom kun je in onze (online) showroom al een vast wat inspiratie op doen over de verschillende mogelijkheden. Hier vind je alle verschillende stijlen, van een moderne keuken in allerlei opstellingen tot een keuken met een mooie robuuste of industriële uitstraling. Als jij eenmaal voldoende inspiratie hebt opgedaan kun je met onze experts jouw nieuwe keuken in Borger werkelijkheid maken.

Maak jouw nieuwe keuken in Borger duurzaam

Naast functionaliteit en een mooie uitstraling van de keuken, is duurzaamheid in jouw nieuwe keuken in Borger ook ontzetten belangrijk. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van materialen die zo duurzaam mogelijk zijn geproduceerd. Denk hierbij aan de kasten die voor 90% uit gerecycled materiaal bestaan. Ook de apparatuur in jouw keuken kan zorgen voor extra duurzaamheid. Door te kiezen voor een inductiekookplaat in plaats van koken op gas, kun jij al heel veel besparen. Verder kun je ook kiezen voor het plaatsen van een Quooker kraan. Met deze kraan kun je meteen kokend en koud water uit de kraan halen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een kraan die bruisend of gefilterd water geeft. De Quooker kraan is niet alleen duurzaam, maar past qua design ook in elke keuken. Om alles te weten te komen over het verduurzamen van jouw nieuwe keuken in Borger, vraag je onze experts bij een bezoek aan de showroom!

Kom langs in onze showroom

Of jij nou al helemaal weet hoe jouw nieuwe keuken in Borger eruit moet komen te zien, of als je liever nog even rond wil kijken, in onze showroom ben je altijd van harte welkom. Samen met een expert kun jij een rondje lopen door de showroom om zo alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Maak daarom gemakkelijk en snel online een afspraak en dan zien wij jou snel in de showroom in Klazienaveen!