Een nieuwe keuken

EEN NIEUWE KEUKEN BEGINT BIJ BORGHUIS KEUKENS

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Emmen? Zoek dan niet verder! Borghuis Keukens heeft een ruim aanbod aan keukens, keukenapparatuur, werkbladen en alle andere benodigdheden voor in jouw keuken! Bij ons kun je dus een complete keuken kopen. Zowel online als in onze fysieke showroom kun je een kijkje nemen naar ons aanbod. Ben jij al helemaal enthousiast geworden? Kijk dan hoe wij te werk gaan en kom langs in onze showroom in Emmen!

KEUKENAPPARATUUR

Bij Borghuis Keukens hebben wij een groot aanbod aan verschillende soorten keukenapparaten. Om jouw keuken in Emmen compleet te maken kan de nodige apparatuur natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben wij bij Borghuis Keukens een selectie gemaakt die ideaal zijn voor jouw keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de BORA collectie, voor bijna grenzeloze designvrijheid, schone lucht, een vrij, onbelemmerd zicht en een stille kookervaring. In onze showroom in Emmen ervaar je het gemak van de BORA apparatuur. Ook een Quooker kan natuurlijk niet ontbreken in jouw nieuwe keuken. Ontdek alle gemakken van een Quooker bij een bezoek aan onze showroom! Naast de BORA collectie en de Quooker hebben wij nog talloze andere apparatuur voor je klaar staan, dus tot snel in Emmen!

Werkbladen

Jouw keuken in Emmen is natuurlijk niet af zonder het juiste werkblad. Van massief hout tot graniet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij werken alleen met de beste partners om jouw keuken van de hoogste kwaliteit te voorzien. Alle werkbladen voor in jouw keuken vind je bij Borghuis Keukens in Emmen.
Zoals je ziet heb je bij ons aan keuze geen gebrek en heb jij straks de mooiste keuken van Emmen. Neem contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak. Tot snel in de showroom van Borghuis Keukens in Emmen!

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE BESTE KEUKEN IN EMMEN!