Keukens plaatsen in Emmen

Borghuis Keukens bestaat in 2023 5 jaar en heeft al 5 jaar de missie om in de regio Emmen de beste keukens te plaatsen. Kwaliteit in onze service en in onze keukens zorgt voor de beste keukens! Wij doen dit niet alleen, wij werken samen met hele mooie merken. Wij willen bekend staan om de keukens die wij leveren en de wijze waarop wij die realiseren. Wij luisteren naar jou en jouw wensen voor de nieuwe keuken, jouw wensen in het apparatuur en materiaal van je nieuwe keuken staan centraal. Wij van Borghuis Keukens nemen jouw wensen mee in ons uiteindelijke ontwerp. Onze nieuwste ontwerpen bestaan uit de nieuwste apparaten en materiaal.

De nieuwste keukenstijlen in Emmen

Er zijn heel veel stijlen die een grote trend zijn in de nieuwste keukens, industrieel, modern en landelijk zijn stijlen die wij voornamelijk terugzien in de laatste ontwerpen van Borghuis. Toch zien wij ook vaak een combinatie van verschillende stijlen die ervoor zorgt dat je een bijzondere stijl creëert in jouw woning. Landelijk gemixt met moderne elementen of een industriële keuken met een landelijk werkblad, het is allemaal mogelijk bij Borghuis Keukens. Wij willen zoveel mogelijk stijlen en kleuren te laten zien in onze showroom, dus een zwarte keuken of een witte keuken het is allemaal mogelijk bij Borghuis.

Apparatuur van de hoogste kwaliteit bij Borghuis Keukens

NEFF, Siemens, Bora, Quooker, Bosch, Boretti, Liebherr, Pelgrim, Novy, Inventum en de barbecues van Boretti. Dat zijn alle merken die wij bij Borghuis Keukens op dit moment aanbieden. De merken staan bekend om de kwaliteit die zij leveren en dit merk je ook aan de reactie van klanten wanneer zij deze apparaten in hun dagelijkse leven ervaren. Naast de kwaliteit van de apparaten is het design van de nieuwste ontwikkelingen op de markt ook super strak en uniek.

Maak een afspraak met Borghuis Keukens

In Klazienaveen is Borghuis Keukens gevestigd en in onze showroom hebben wij verschillende keukens staan voor jou. De keukens dienen als inspiratiebron voor jou, jouw wensen en behoeftes worden geïnventariseerd en deze worden omgezet in een uiteindelijk ontwerp. Maak via onze site de afspraak met één van onze adviseurs.

Kranen bij Borghuis Keukens
Keukens bij Borghuis Keukens
Lichten in je keuken bij Borghuis Keukens