Keuken inspiratie

In de showroom van Borghuis vind je allerlei verschillende soorten keukens. Iedereen is anders en iedereen heeft dus behoefte aan een andere stijl keuken. Bij Borghuis vind je de keuken die bij jou past! In onze online showroom kun je al een vast wat inspiratie op doen over de verschillende stijlen keukens die wij aanbieden. Keukens met het hoogste comfort en strakke lijnen of een keuken met een industriële afwerking, alles is bij ons te verkrijgen.
Inspiratie opdoen is de belangrijkste stap richting een nieuwe keuken. Jouw keuken is namelijk een centrale plek in het huis. Steeds vaker zien we een keuken waar ook een eethoek is opgesteld. Het is van groot belang dat jouw nieuwe keuken voldoet aan jouw eisen en stijl. Als je hier veel tijd doorbrengt met familie of vrienden, wil je dat de keuken er ook mooi uit ziet. Bij Borghuis helpen wij je graag met het kiezen en ontwerpen van jouw nieuwe keuken. Zeker omdat er veel bij komt kijken, zoals kleur, opstelling, en de verschillende stijlen, is het kijken naar keuken inspiratie van groot belang. Kom daarom gerust een keer langs in de showroom en dan helpen wij je graag verder!

Bora Pure bij Borghuis Keukens

DE BESTE APPARATUUR IN JOUW KEUKEN

Natuurlijk is de stijl, opstelling en kleur van jouw nieuwe keuken niet het enige waar je over na moet denken. Bij het opdoen van keuken inspiratie is het ook zinvol om te kijken naar welke apparaten je in jouw keuken wilt hebben. Ook daarvoor kun je bij Borghuis terecht. Wij werken alleen met de beste merken en de hoogste kwaliteit. Hieronder vind je een kort overzicht van onze merken:

 • NEFF;
 • Siemens;
 • BORA;
 • Quooker;
 • Bosch;
 • Boretti;
 • Liebherr;
 • Pelgrim;
 • Novy;
 • Inventum;
 • Jansen & de Bont.

Lees deze pagina’s eens rustig door en ontdek alle mogelijkheden voor jouw keuken. Van een inbouwoven tot een Quooker kraan en van een inductiekookplaat tot de verlichting in de keuken. Dit zijn allemaal zaken waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuwe keuken. Uiteraard staan wij bij Borghuis graag voor je klaar met het beste advies en beantwoorden wij al jouw vragen.

INSPIRATIE VOOR JOUW KEUKEN IN EMMEN

Borghuis helpt jou graag in het samenstellen van de perfecte keuken in Emmen. Ben jij woonachtig in de omgeving Emmen en wil jij graag inspiratie opdoen bij een keukenzaak in de buurt? Kom dan een keer langs in onze showroom in Klazienaveen. Hier staan onze experts klaar voor jou om te helpen met keuken inspiratie voor jouw keuken in Emmen. Naast het bekijken van de online en fysieke showroom, kun je ook altijd ons magazine aanvragen voor meer keukeninspiratie voor jouw nieuwe keuken in Emmen.

Accentline van Bosch bij Borghuis Keukens

MAAK EEN AFSPRAAK

Heb jij online genoeg inspiratie opgedaan over de verschillende keukens en apparaten? Maak dan een afspraak en dan lopen we samen een rondje door de showroom. Wij bespreken alle mogelijkheden en jouw wensen en behoeftes. Als er een duidelijk beeld is van wat jij wil, aan we verder aan de slag. Maak snel een afspraak via het formulier hier onder!

Hieronder kunt u de plattegrond van uw keuken invoegen of een aantal inspiratie foto’s.