Hoe kies je jouw nieuwe keuken?

Stap voor stap naar jouw nieuwe keuken

Een nieuwe keuken uitzoeken is een heel proces. Daarom is het van groot belang dat je hier goed over na denkt en advies vraagt van experts. Borghuis staat jou heel graag bij in dit proces waar jij stap voor stap jouw nieuwe keuken uitzoekt. Hou jij van gladde of ruwe materialen? Wil jij veel hout, weinig hout of helemaal geen hout in jouw keuken? Een greeploos design of toch mooie sierlijke grepen? Dit zijn een paar vragen die jij jezelf van te voren al kunt stellen. Als jij op vragen als deze een antwoord hebt, kun je namelijk veel gerichte zoeken en ook weten onze experts dan wat jij wil. Op deze manier kunnen zij een gerichter en persoonlijker advies geven voor jouw nieuwe keuken. Dat wil jij toch ook?

Inspiratie voor jouw nieuwe keuken

Zoals je al hebt kunnen lezen, is het opdoen van inspiratie cruciaal voor jouw nieuwe keuken. In onze (online) showroom hebben we daarom een groot aantal keukens staan. Deze keukens kun je ter inspiratie gebruiken om zo tot jouw ideaal beeld te komen. Zo hebben wij een aantal moderne keukens in verschillende opstellingen. Ook zie je hier houten keukens die een mooie warme en gezellige sfeer geven. Daarnaast kun je ook nadenken over de kleuren die jij in je keuken wil gebruiken. Hier kun je, zoals je in de showroom kunt zien, mooi mee spelen om een unieke uitstraling te creëren. Laat je inspireren op onze site, in onze showroom of vraag ons magazine aan en zet de eerste stap richting jouw nieuwe keuken!

Wat is van belang voor jouw nieuwe keuken?

Voor jouw nieuwe keuken zijn er een aantal dingen van groot belang. Allereerst de stijl die jij wil uitstralen. Hierbij is van alles mogelijk, van een moderne hooglans keuken tot een keuken die voornamelijk bestaat uit hout. Ook kun je natuurlijk kiezen om bepaalde stijlen te combineren. Daarnaast zijn er ook talloze opties voor werkbladen. Denk aan graniet, composiet, keramiek en marmer. Alle verschillende soorten materiaal kun je ook terugvinden in onze showroom. Hier staan onze experts voor jou klaar om je alles over deze soorten te vertellen.
Ook niet geheel onbelangrijk, zijn de apparaten die in jouw nieuwe keuken moeten komen. Bij Borghuis vind je de beste merken van de hoogste kwaliteit. Merken als NEFF, Siemens, BORA en Quooker vind je terug in ons assortiment. Kom dus gerust een keer langs en ervaar deze merken zelf!

Het keukenblad aan de Holstraat, een project door Borghuis
De busjes van Borghuis Keukens

Maak een afspraak en kom langs!

Wil jij onze keukens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Klazienaveen! Hier helpen onze adviseurs jou graag verder met het vinden en samenstellen van een nieuwe keuken. Als jij al een beeld hebt van how jouw keuken eruit moet komen te zien, is dit waardevolle informatie voor onze experts. Zo kunnen zij jou gerichter meenemen in alle mogelijkheden. Maak snel een afspraak en dan zien we jou binnenkort in de showroom!