Een nieuwe keuken kopen in de regio Emmen

BORGHUIS IS EEN KEUKEN SPECIAALZAAK GEVESTIGD IN KLAZIENAVEEN

Borghuis is altijd volop bezig met keukens en dat merk je en zie je. Al een aantal jaren werken wij met plezier in onze eigen keukenzaak. Gevestigd met onze zaak in Klazienaveen willen wij zoveel mogelijk mensen blij maken met een nieuwe keuken. Wij zijn niet begonnen in Klazienaveen, onze start was in Groningen. Maar op een gegeven moment kwam Klazienveen op ons pad en wisten we dat het tijd was om te verhuizen. Wanneer klanten bij ons in de zaak komen pakken wij het op als een volledig project. Wij willen een uiteindelijk resultaat afleveren waar iedereen tevreden mee kan zijn. Een keuken is tegenwoordig meer dan alleen een plek om te koken, het is een echte leefruimte. Daarom tonen wij in onze bescheiden showroom een aantal verschillende modellen. Keukens variërend in kleur, stijl en materiaal. Voor ieder wat wils.

KIES VOOR BORGHUIS, KIES VOOR KWALITEIT

Wij willen ons onderscheiden van andere keukenzaken en keukenstudio’s in de regio Emmen. En eigenlijk willen wij het anders doen dan alle andere keukenzaken in Nederland. Wij van Borghuis willen ons onderscheiden door het leveren van echte kwaliteit. Maar niet alleen op het gebied van de keukens maar ook in onze adviezen en de kwaliteit van onze service. Aanpakken, afspraken nakomen en kwaliteit leveren dit ons motto.

 

Door de kwaliteit willen wij het vertrouwen en de waardering van onze klanten ervaren. Samen met onze leveranciers een fantastisch project afronden is onze passie.

VERGEET BORGHUIS NIET WANNEER U EEN KEUKEN IN EMMEN WILT KOPEN

Van Emmen naar Klazienaveen:

  • 14 minuten rijden

U bent op zoek naar een nieuwe keuken in Emmen en u komt er niet uit met de keukenzaken in Emmen. Neem dan eens een kijkje bij Borghuis keukens. Wij willen het beste voor u en daarom leveren wij echte kwaliteit. Een keuken kopen in Emmen, maar dan net wat anders. Dit kan bij Borghuis keukens in Klazienaveen. Het is tenslotte gemeente Emmen.

Nieuwbouw Emmen dat is de taak voor Borghuis

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK OVER UW NIEUWE KEUKEN IN EMMEN

Wij staan voor jou klaar!