Een nieuwe keuken kopen in de regio Emmen

BORGHUIS IS EEN KEUKEN SPECIAALZAAK GEVESTIGD IN KLAZIENAVEEN

Borghuis is altijd volop bezig met keukens en dat merk je en zie je. Al een aantal jaren werken wij met plezier in onze eigen keukenzaak. Gevestigd met onze zaak in Klazienaveen willen wij zoveel mogelijk mensen blij maken met een nieuwe keuken. Wij zijn niet begonnen in Klazienaveen, onze start was in Groningen. Maar op een gegeven moment kwam Klazienveen op ons pad en wisten we dat het tijd was om te verhuizen. Wanneer klanten bij ons in de zaak komen pakken wij het op als een volledig project. Wij willen een uiteindelijk resultaat afleveren waar iedereen tevreden mee kan zijn. Een keuken is tegenwoordig meer dan alleen een plek om te koken, het is een echte leefruimte. Daarom tonen wij in onze bescheiden showroom een aantal verschillende modellen. Keukens variërend in kleur, stijl en materiaal. Voor ieder wat wils. Dat betekent dat wij elke dag bezig zijn om het beste eindresultaat voor jullie te realiseren, dit eindresultaat is in combinatie samen met het proces achter het samenstellen van keukens en het samenwerken tussen onze klanten en onze adviseurs. Wanneer dit allemaal goed gaat zal de uiteindelijke keuken ook heel erg goed tot stand komen.

Keukens bij Borghuis Keukens

KIES VOOR BORGHUIS, KIES VOOR KWALITEIT

Wij willen ons onderscheiden van andere keukenzaken en keukenstudio’s in de regio Emmen. Dit doen wij door verschillende dingen helemaal goed uit te voeren, onder andere het proces is heel erg belangrijk bij Borghuis. Jij moet als klant erop kunnen vertrouwen dat je bij ons terecht kunt voor de beste keukens. En eigenlijk willen wij het anders doen dan alle andere keukenzaken in Nederland, wij zijn Borghuis Keukens en dat moet je merken en voelen. Wij van Borghuis willen ons onderscheiden door het leveren van echte kwaliteit. Maar niet alleen op het gebied van de keukens maar ook in onze adviezen en de kwaliteit van onze service. Aanpakken, afspraken nakomen en kwaliteit leveren dit ons motto.

Door de kwaliteit willen wij het vertrouwen en de waardering van onze klanten ervaren. Samen met onze leveranciers een fantastisch project afronden is onze passie. En wij willen deze passie elke dag uitvoeren, daarom kiezen wij ervoor om de beste adviseurs in dienst te nemen en deze aan te sturen door de kernwaarden en normen van Borghuis mee te geven. Deze waarden en normen die gebruiken wij binnen ons bedrijf als handvat om het beste eindresultaat te realiseren voor onze klanten.

VERGEET BORGHUIS NIET WANNEER U EEN KEUKEN IN EMMEN WILT KOPEN

Van Emmen naar Klazienaveen:

  • 14 minuten rijden met de auto

Van Nieuw-Amsterdam naar Klazienaveen:

  • 12 minuten rijden met de auto

U bent op zoek naar een nieuwe keuken in Emmen of in de regio van Emmen en u komt er niet uit met de keukenzaken die u al heeft bezocht in Emmen. Neem dan eens een kijkje bij Borghuis keukens, wij zijn niet te vergelijken met andere keukenzaken. Wij willen het beste voor u en daarom leveren wij echte kwaliteit en zoals we al eerder beschreven in de tekst is dit niet alleen kwaliteit op het gebied van producten. Bij Borghuis Keukens kan je een keuken kopen in Emmen, maar dan net wat anders. Dit kan bij Borghuis keukens in Klazienaveen, net gelegen naast Emmen en goed bereikbaar vanuit alle omliggende dorpen. Het is tenslotte nog gemeente Emmen. Bij ons vindt je hoogstaande keukens met de beste merken, wij laten zien aan u wat wij hebben en u geeft uw wensen aan bij onze adviseurs.

Keukens in Emmen
Kranen bij Borghuis Keukens
Keukens bij Borghuis Keukens in Emmen

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK OVER UW NIEUWE KEUKEN IN EMMEN

Wij staan voor jou klaar!