Een nieuw huis in de buurt van Emmen en op zoek naar een nieuwe keuken?

BIJ BORGHUIS KEUKENS VIND JE NIEUWSTE STIJLEN OP HET GEBIED VAN KEUKENS

U heeft een nieuw huis gekocht in de omgeving Emmen en bent opzoek naar nieuwe keuken. Borghuis staat klaar voor u. In onze showroom kunt u de nieuwste stijlen komen bekijken en kunnen wij u van deskundig advies voorzien. Heeft u zelf enorm veel ideeën over het ontwerpen van uw Droomkeukens is dat ook mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek om ervoor te zorgen dat alle wensen worden meegenomen in het ontwerp. In de omgeving Emmen staan al enkele keukens die geplaatst zijn door Borghuis, maar wij willen daar heel graag nog meer adressen aan toevoegen.

Borghuis keukens ons team staat voor je klaar

HOE MAAK JE NOU DE KEUZE VOOR EEN NIEUWE KEUKEN?

Als je een goede keuze wilt maken op het gebied van een nieuwe keuken bieden wij een aantal tips om de keuze makkelijker te maken. Waar moet je op letten bij een keuze voor een nieuwe keuken?

  • De eerste stap in het hele proces is inzichtelijk krijgen wat er allemaal mogelijk is in jouw nieuwe huis? Wat is er financieel mogelijk en wat zijn de mogelijkheden qua ruimte? Geef dit duidelijk aan bij de adviseurs van Borghuis Keukens. Onze adviseurs kunnen u hier verder mee helpen en laten zien wat de verschillende mogelijkheden zijn.
  • Ben je heel erg onder de indruk van een keuken op Pinterest of Instagram? Kijk dan eens rond in de showroom en laat je adviseren door een specialist van Borghuis keukens. In onze showroom vind je de nieuwste stijlen en kun je kijken wat jouw smaak is voor je nieuwe keuken.
  • Het is heel erg belangrijk dat u zich hard maakt voor uw wensen en behoeftes aan uw nieuwe keuken. Alles wat je graag wil moet je aangeven en dan kan de adviseur van Borghuis kijken wat de mogelijkheden zijn. Verberg geen dingen omdat u denkt dat het niet mogelijk is, wij kunnen altijd naar de opties kijken.

EEN NIEUWBOUWHUIS IN DE OMGEVING EMMEN

Borghuis is al 4 jaar een betrouwbare leverancier op het gebied van keukens. En wij van Borghuis keukens hebben in de laatste 4 jaar al een grote hoeveelheid aan nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Wij hebben de nieuwste stijlen in onze showroom staan, van de nieuwste verlichting tot aan de nieuwste keukens. Bij Borghuis zouden wij graag meedenken in uw realisatie van uw droomhuis. Wij zijn gevestigd in Klazienaveen, dus net buiten Emmen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK OVER UW NIEUWE KEUKEN IN EMMEN