Echte keukenapparatuur van bora

WAAROM KIEZEN VOOR BORA?

Bora is een echte voorloper op het gebied van afzuiging. De afzuigmodellen van Bora zijn het nieuwste van het nieuwste en lopen echt voor op hun concurrenten. Met een fantastisch oog voor design, maar ook voor echte kwaliteit brengen zij de mooiste afzuigkappen op de markt. de afzuigmethode van Bora is anders als de rest, de kookgeuren en dampen laten zij niet eerst opstijgen. Maar de afzuiging van Bora zuigen de geuren en dampen meteen weg op de plek waar ze ontstaan. Op het kookveld. Dit is geen magie! Maar uitgevoerd op basis van natuurkundige principes. Dit is een apparaat wat echt van waarde is in uw nieuwe keuken.

Bora bij Borghuis Keukens

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN BORA TEN OPZICHTE VAN CONCURRENTEN?

De kwaliteit en design hebben natuurlijk prioriteit nummer 1. Bij Bora zijn ze elke dag bezig om het mooiste design te koppelen aan de hoogste kwaliteit. Maar waarom is een Bora dan zoveel beter als concurrenten?

  • De schone lucht door de afzuiging van Bora. Om ervoor te zorgen dat alle geur- en vetdeeltjes uit de lucht gehaald worden, worden de dampen meteen uit het kookgerei gehaald. Kookdampen kunnen bhierdoor niet eerst vrijkomen en zich op een vervelende manier gaan verspreiden. In het vetfilter van roestvrijstaal worden de vetdeeltjes opgevangen. U kookt hierdoor altijd in de frisse lucht.
  • Koken in vrij en onbelemmerd zicht. De traditionele afzuigkappen wilt Bora snel vervangen met de nieuwste designs. Geen hinder meer ervaren door afzuigkappen op hoofdhoogte en geen damp meer die uw zicht belemmert of uw bril laat beslaan. Bora zorgt voor zicht. Bora maakt het koken echt een stuk aangenamer door de nieuwste afzuigmodellen.
  • Bora denkt echt mee in het reinigingscomfort. Waarom zou je het moeilijk doen als het ook veel makkelijker kan. Traditionele afzuigkappen schoonmaken is echt een hele dure en tijdrovende klus. De alledaagse bruikbaarheid van Bora overtreft hiermee de traditionele afzuigkappen, ook op het gebied van reiniging en onderhoud. De verschillende onderdelen kunt u makkelijk loskoppelen en hierdoor een stuk eenvoudiger schoonmaken. De onderdelen passen zelfs in de vaatwasser.
  • Bora focust op de essentie van de afzuiging. De prijs van traditionele afzuigkappen ligt heel erg hoog voor het rendement dat deze kappen behalen. Maar Bora doet dit anders. Doordat zij op een zo efficient mogelijk manier hun afzuigkappen hebben ontwikkeld, zal het rendement vele malen hoger liggen als bij een traditionele afzuigkap.

BORA

Wij focussen op de essentie: een combinatie van een uiterst effectieve afzuiging van kookdampen, intuïtief gebruiksgemak en compromisloze functionaliteit – en daarbij een systeem dat voldoet aan de hoogste designeisen. Toegegeven: daar doen we alles voor. Zuiver roestvrij staal of hoogwaardige glaskeramiek – in onze producten gebruiken we compromisloos de allerbeste materialen, die een hoge functionaliteit en duurzaamheid garanderen. We zetten volop in op regionaliteit en duurzaamheid en nemen korte, ja zelfs zeer korte wegen. Van het product design over de productontwikkeling en ons eigen testlabo tot de productie en administratie: alles gebeurt in Duitsland en Oostenrijk.

De Bora afzuiging bij Borghuis Keukens

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK OVER DE APPARATEN VAN BORA