Borghuis Keukens, de plek voor keukens in Emmen

108.765 inwoners in Emmen, dat zijn een hele grote hoeveelheid aan huishoudens. In totaal zijn er nu 59.067 adressen in de gemeente Emmen, dus heel erg veel adressen waar een Borghuis Keuken niet slecht zou staan. Wij zijn ondertussen 5 jaar bezig om een goede naam op te bouwen in de regio Emmen, en dat wordt elk jaar beter. Ondertussen plaatsen wij elke week een nieuwe keuken in de regio Emmen. Wij willen heel graag regionaal aanwezig zijn en laten zien dat wij ook in de regio ons best doen om mee te doen! Wij zijn een keukenleverancier waar je jouw volledige vertrouwen in kwijt kan, wij werken op een transparante manier en hierdoor zorgen wij ervoor dat onze klanten het volledige vertrouwen dat zij in ons steken ook daadwerkelijk terug krijgen. Dat doen wij door de kwaliteit die wij in onze ontwerpen steken maar ook door de service die wij hierbij aanbieden. In de regio Emmen zitten genoeg keukenzaken en iedereen heeft een eigen manier van werken, Borghuis Keukens heeft dit ook. Kwaliteit en service samen in een goede stijgende lijn samen laten groeien, dat is onze visie.

Hoge kwaliteit in onze keukens en service in Emmen

Wij werken met hele betrouwbare partners, op het gebied van apparatuur, keukens en werkbladen. Grote merken in de keukenwereld samen met onze eigen kennis en ervaring, dat merk je en dat zie je! Wij proberen een zo hoog mogelijke kwaliteit neer te zetten voor onze klanten, met de hulp van kwalitatief goede merken en het beste materiaal realiseren wij de beste keukens. Daarnaast hebben wij een service afdeling in onze organisatie die ervoor zorgt dat wij alle service meldingen goed kunnen behandelen en zonder problemen opgelost kunnen worden. In de visie van Borghuis proberen wij altijd het beste voor de klant te realiseren, wij gaan er natuurlijk niet vanuit dat wij voor problemen komen te staan maar wanneer dit wel gebeurt dan lossen wij dat zo snel mogelijk op. En dan komen wij meteen bij één van onze krachten uit, het luisteren naar de wens van de klant. Wij willen het beste voor jou!

Verschillende keukenstijlen in Emmen

Er zijn heel erg veel keukenstijlen die momenteel in onze showroom klaarstaan voor jou, van landelijke modellen tot aan moderne modellen! Bij Borghuis Keukens heb je het in de hoogste kwaliteit. Het mooiste is dat wij alle keukens die wij leveren op maat maken en dan is er van alles mogelijk bij ons in de gemeente Emmen. Samen met jou kunnen wij zelfs combinaties maken tussen de verschillende stijlen! Hoe mooi is dat? Jouw partner wil graag een moderne, strakke keuken maar jij wil graag een industriële look in de keuken, hoe gaan we dit oplossen? Nou wij maken een ontwerp waarbij jij een strakke, moderne keuken krijgt met industriële elementen! Borghuis Keukens kan het allemaal maken, jij bepaalt de richtlijnen van de nieuwe keuken en wij gaan ermee werken.

Maak een afspraak met de specialisten van Borghuis Keukens

Bij Borghuis Keukens zitten elke dag adviseurs klaar voor jou om jou te voorzien van het beste advies. Keukens zijn hun passie en dat kan je echt merken, onze adviseurs nemen jou in volledige enthousiasme mee door onze showroom en laten de verschillende mogelijkheden zien. Jij geeft jouw wensen en behoeftes aan en samen gaan we een keuken op maat maken op basis van deze wensen. Wij maken het ontwerp en jij kan hier jouw mening over geven, dan is het zover wij komen de keuken plaatsen. Door één van onze monteurs worden de keukens op een perfecte manier geplaatst. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Dit kan jij doen door middel van het afspraakformulier of telefonisch contact op te nemen met ons.

Bijkeukens in Emmen
Keukens in de gemeente Emmen
Onze showroom in Klazienaveen