9.5 op Qasa 9.5 30
Menu

Wij zoeken een orderverwerker!

Orderverwerker

(40 uur per week)

Als orderverwerker werk je in het hart van ons bedrijf. Je controleert de orderbonnen die uit onze showroom komen en zorgt ervoor dat de bestelling van de keuken van de klant perfect verloopt. Je werkt ondersteunend aan het verkoopteam en bent een echte vraagbaak op het gebied van de planning en de voortgang van de bestelling.

Wat breng je het mee?

• Je bent zowel commercieel als technisch goed onderlegd.
• Je beschikt ruim voldoende over goede computerkennis met name Simar.

Naast deze basis, denken wij dat het voor deze functie heel belangrijk is dat jouw manier werken accuraat en overzichtelijk is. Je houdt daarnaast, net als wij, van keukens en klanten. Klanttevredenheid zit bij jou ingebakken. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn vanzelfsprekend bij jou aanwezig. Je werkt graag in een (klein) team, maar komt ook zelfstandig goed uit de verf.

Ons aanbod
We beseffen dat we hoge verwachtingen van je hebben, maar als werkgever hebben we je óók veel te bieden!  Naast een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je bij Borghuis iets wat volgens ons ook heel belangrijk is: een super fijne werkomgeving waarin je jezelf thuis en op je plek kunt voelen!

Wij zijn Borghuis; wij houden van keukens!

Samen mooie dingen maken, met het vertrouwen en de waardering van onze klanten en leveranciers als resultaat, daar gaan we voor! Dat geldt voor zowel de verkoop, de montage en de aftersales van onze keukens. Mochten er voor- of na de levering problemen zijn dan lossen we die op want zo hoort het. We willen ons onderscheiden door het leveren van kwaliteit. En dan niet alleen in kwaliteit van de keukens maar ook in de kwaliteit van onze adviezen en de service. Aanpakken, afspraken nakomen en kwaliteit leveren met een nuchtere vanzelfsprekendheid zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Onze bevlogen medewerkers leveren daar een belangrijke bijdrage aan.

Je ziet het: we zijn trots op ons bedrijf. Én op onze medewerkers; bijzondere collega’s die passen bij de Borghuis-familie en onze visie van harte ondersteunen, in welk vakgebied ze ook werkzaam zijn. Bijvoorbeeld op onze orderafdeling; daar kunnen we nu een nieuwe collega gebruiken!

Ben jij de orderverwerker die wij zoeken? Solliciteer dan eenvoudig via onderstaand formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Upload hieronder je CV
Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

© Borghuis Keukens