8.5 op Qasa 8.5 8
Menu

Recept uit eigen keuken: mijn eerste blog!

“Een kijkje in onze eigen keuken”

“Patricia, wil jij wel blogs gaan schrijven voor onze nieuwe website?”……. deze vraag stelde Jeroen mij een aantal maanden geleden…… Mijn antwoord was in eerste instantie bevestigend, echter bij het naderen van de deadline, brak het zweet met toch wel een beetje uit. Een blog schrijven? Hoe doe je dat? Wat vinden de mensen interessant? Etc…….!

Wie A zegt, moet ook B zeggen, dus vanaf nu zullen jullie vaker blogs van mijn kant lezen. In deze eerste blog wil ik jullie een kijkje geven in onze ‘eigen keuken’.

Sinds maart 2018 hebben mijn man Jeroen en ik Borghuis Keukens te Klazienaveen geopend. Na vele jaren ervaring in de keukenbranche in Groningen wilden we toch graag dichter bij huis werken. Wij wonen in Barger-Oosterveld met onze 2 dochters Liv & Fay. Wij wilden een keukenzaak opzetten die anders was dan anders! Eerlijk, open, transparant en een betrouwbare uitstraling waar de klant zich thuis en gehoord voelt.

Nu, 2 jaar later, kan ik zeggen dat dat gelukt is. Onze klanten zijn tevreden, vertrouwen ons en weten wat ze kopen. Jeroen maakt prachtige ontwerpen, denkt mee met de klant en ik hou me bezig met de aankleding van de winkel, administratieve werkzaamheden en gastvrouw. En nu dus ook blogger!! Maandelijks zal ik een blog schrijven voor Borghuis Keukens. Dus ben je op zoek naar interessante weetjes, tips & trucs voor het kopen van een keuken? Die vind je hier! Nu ben ik erg benieuwd welke vragen jullie hebben. Is het de totstandkoming van de prijs? Of welke type werkbladen er op de markt zijn? Of wat de voordelen van een Quooker zijn? Brand los! Ik hoor het graag.

Onze showroom heeft 14 keukens, stuk voor stuk verschillend, met ieders zijn eigen unieke uitstraling en stijl. Al onze keukens hebben kindernamen. Ook hierin zijn wij onderscheidend. De namen zijn van onze kinderen Liv & Fay, van onze neefjes Senna & Viggo en van de kinderen van onze vrienden. Mijn favoriet op dit moment is keuken LIV. Waarom? Ik houd van de warme, natuurlijke materialen, zoals eikenhout en marmer. Dit in combinatie met het greeploze, witte eiland geeft het een luxueuze en chique uitstraling. En…… de wijnkast is natuurlijk ook een eyecatcher als vrienden op bezoek komen! Want naast hard werken moet je ook hard ontspannen en genieten! Genieten, dat doe je zeker in een Borghuis Keuken.

In elke blog zal ik ook een recept met jullie delen. Want we brengen heel wat uren door in onze keuken en houden van lekker eten en drinken. Naast mijn werkzaamheden in de keukenshowroom ben ik ook echt een gezondheidsfreak. Samen met mijn zus Sabrina hebben wij Dutch Diet opgericht, waar wij mensen met gewichtsproblemen helpen om op een gezonde manier hun ideale gewicht te bereiken. Wij zijn een groot voorstander van Hollandse kost! Met onze Dutch Diet leefstijl voel jij fitter, energieker en gezonder dan ooit. Hierbij één van onze favorieten: Dutch Diet Kapsalon.

Ingrediënten (voor 2 personen):

Bereidingswijze: 

1.     Bak de kipshoarma met 2 tl koolzaadolie in een koekenpan.

2.     Bak tevens in een andere koekenpan de opbakaardappeltjes in 2 tl koolzaadolie.

3.     Snijd ondertussen de komkommer in reepjes en halveer kerstomaatjes.

4. Maak ondertussen de saus klaar. Doe de yoghurt in een kom, pers de knoflook hierboven uit en breng op smaak met peper en zout.

5. Nadat de aardappelen goudbruin van kleur zijn schep je ze in een mooie (oven)schaal, voeg daarna de kipshoarma, sla, komkommer en kerstomaten toe.

6. Verdeel tot slot de saus over het geheel en genieten maar!

© Borghuis Keukens