Nieuw-Amsterdam Residences

Waar dorpshart en Vaart

elkaar ontmoeten in Nieuw-Amsterdam.

Met deze appartementen woon je aan de zuidzijde van de vaart in Nieuw-Amsterdam. Deze Nieuw-Amsterdam Residences midden in het centrum van het dorp, met fantastisch zicht op de Verlengde Hoogeveense Vaart. Deze mooie plek in Nieuw-Amsterdam ook wel de Vaart genoemd is echt een super plek in het dorp. Het project bestaat uit 18 luxe appartementen in het centrum van het dorp Nieuw-Amsterdam. Er wordt hard gewerkt aan een kleinschalig maar hoogwaardig appartementencomplex aan de Vaart Zuidzijde. Aan deze zijde van de Vaart komen 18 luxe appartementen met elk een op het water georiënteerde buitenruimte. Alle appartementen hebben aan de voorzijde van de ruimtes gevelhoge raampartijen, hierdoor heb jij prachtig zicht op de Vaart.

Borghuis Keukens is heel erg vaak actief betrokken bij nieuwbouwprojecten in deze regio. Ook nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen in dit project? Neem dan snel contact op met Borghuis Keukens.

DE LIGGING VAN 18 LUXE APPARTEMENTEN

In de gemeente Emmen ligt het dorp Nieuw-Amsterdam. De 18 luxe appartementen midden in het dorpshart brengt natuurlijk heel erg veel voordelen met zich mee. Achter de appartementen van Nieuw-Amsterdam Residences liggen de bekende supermarkten, zoals Lidl en Albert Heijn. Jij kan vanuit deze appartementen het winkelaanbod, horeca en het verenigingsleven lopend bereiken, Nieuw-Amsterdam Residences bevindt zich midden in de gouden driehoek van Nieuw-Amsterdam. Deze driehoek is aan elkaar verbonden door de Vaart, het jaagpad en de leuke terrasjes, restaurants en eetcafé’s aan de walkrant. Het NS station bevindt zich op 3 minuten fietsen, en dan is het met het openbaar vervoer nog maar 15 minuten voordat de reiziger in het bruisende Emmen loopt.

COMFORTABELE APPARTEMENTEN IN HET MIDDEN VAN NIEUW-AMSTERDAM

Gelijkvloers wonen op een hoogwaardig niveau, dat kan bij Nieuw-Amsterdam Residences. Deze comfortabele appartementen vervullen de woonbehoefte volledig, de appartementen zijn praktisch en heel erg ruim. De afmetingen van de appartementen variëren tot circa 118 m². Deze afmetingen zijn inclusief de buitenruimte en twee slaapkamers. De appartementen zijn uitgevoerd met een complete badkamer en een separate toiletruimte. Echter ben jij helemaal vrij in de keuze van de keuken, natuurlijk moet jij rekening houden met de ruimte die je hebt. Maar Borghuis Keukens wil graag helpen in het lastige proces van het kopen van een nieuwe keuken. Kies voor Borghuis en kies voor kwaliteit! Jij hebt het recht als eerste koper.

Wanneer jij een auto in bezit hebt kan jij deze kwijt op jouw eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Deze wordt geplaatst bij de hoofdentree van het appartementencomplex. Dit is uiterst comfortabel, zeker wanneer lichamelijke mobiliteit niet meer vanzelfsprekend is. Deze indeling van het complex vergroot de bewegingsvrijheid van bewoners.

Bekijk de appartementen hier

Op zoek naar een woning als deze? Neem dan direct contact op of schrijf je in!

Bert Beukema Makelaardij BV (lid NVM)
0591 – 555 585
info@bertbeukemamakelaardij.nl

’t Drentsche Huys – Makelaars & Taxateurs
0591 – 745 282
info@drentschehuys.nl

appartement GEKOCHT BINNEN HET PROJECT EN OP ZOEK NAAR INSPIRATIE VOOR UW KEUKEN, MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR JOUW DROOMKEUKEN.