Bora

Bora is de fabrikant die de kookplaat met geïntegreerde afzuiging op de kaart heeft gezet. Niet voor niets is Bora haar visie “het verbannen van de afzuigkap uit de keuekn”. Bora is haar assortiment gestart met high end modulairekookplaat oplossingen. Sinds 2 jaren hebben ze nu ook betaalbare inductiekookplaten met geintegreerde afzuiging toegevoegd. Bora onderscheidt zich in het minimalistishc ontwerp met weinig verlies van kastruimte en de monatage vriendeijkheid van de kookplaat. U vindt bij ons 2 keuken opstellingen met Bora apparatuur.

Boretti

Boretti is opgericht in 1995 en uitgegroeid tot een begrip in de lifestyle keuken-industrie met keukenapparatuur in het hoge segment. Het keuken lifestyle brand onderscheidt zich door uitstekende kwaliteit en Italiaans affordable design.

Bosch

Bosch is niet voor niets één van de populairste merken in Europa wat betreft keukenapparatuur. De apparaten van Bosch zijn duurzaam, betrouwbaar en van zeer goede kwaliteit. Bosch staat dan ook garant voor jarenlang kookplezier.

Liebherr

Liebherr is een veelzijdig merk dat bekend staat om haar koelkasten en vriezers, zowel vrijstaand als ingebouwd. Van koel/vries combinaties tot wijnkasten, Liebherr heeft voor ieder iets wils. Daarnaast zijn de apparaten van Liebherr zeer energiezuinig. Doordat de apparaten van Liebherr verkrijgbaar zijn in een groot aantal afmetingen, passen ze in vrijwel iedere keuken.

Neff

Wij zijn Neff select dealer. U vindt een groot gedeelte van het assortiment van Neff in onze toonzaal. Waaronder de ovens met “hide and slide” deur en kookplaten met de “twist pad fire” bediening.

Novy

Novy is specialist in afzuigkappen en kookplaten. Innovatief en stijlvol. De afzuigkappen van Novy hebben een prachtig design waardoor ze nauwelijks opvallen in een moderne keuken. De producten van Novy zijn dan ook zeer geschikt voor (hobby)koks die houden van stijl.

Siemens

Siemens is naast Bosch een bekend merk qua keukenapparatuur. De producten van Siemens zijn gebruiksvriendelijk, stijlvol en eenvoudig schoon te maken. Daarnaast staat Siemens voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Quooker

Quooker is bekend geworden door haar kokendwaterkraan. Naast koud, warm en kokend water geven de Quooker-kranen nu ook gekoeld en bruisend water. Door de veelzijdigheid is de Quooker-kraan een toevoeging voor elke keuken.

Borghuis selectie

Gebaseerd op de ervaring met onze klanten hebben we een Borghuis selectie samengesteld. Bestaand uit onze favoriete merken, apparaten en producten van topkwaliteit. Vraag ernaar in onze showroom.